Geen categorie,  Glowing,  Nieuws

Opeens

Heel spontaan in Glowing in 2008 opgestart en heel wat mensen hebben geleerd te vlaggen en te dansen. Vanwege persoonlijke omstandigheden is dit tot een einde gekomen. Nou ja, tot een einde… Glowing heeft een periode stil gestaan, maar dat betekent niet dat er niet word gedroomd.

In 2021 is Jedidja samen met haar gezin gestart met Rotsvast Bijbelschool. Op hun website staat het volgende:

Er komt een moment waarop een mens de Bijbel pakt en besluit dat hij de verhalen die hij gelezen heeft in de praktijk moet gaan brengen.

Dat wordt het moment waarop de wereld gaat veranderen!

Rotsvast Bijbelschool

Dat punt is gekomen in het leven van Jedidja en haar gezin. Met deze ontwikkeling is vlaggen en creatieve aanbidding ook weer helemaal in the picture gekomen. God heeft zijn dromen opnieuw bevestigd.

Jedidja heeft afgelopen 11 juni haar droom gepresenteerd aan een grotere groep en dat zal binnenkort op op de website komen te staan. Het komende schooljaar (2022-2023) zal een tijd zijn van voorbereiding en ontwikkeling. Daarna gaan we weer aan de slag met creatieve aanbidding.

Maar hiervoor is hulp nodig. Als eerste is er veel gebed nodig. Mocht u geïnteresseerd zijn in de gebedspunten, dan kunt u mailen naar nieuwsbrief@glowing.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.